Hele skovbunden er allerede helt lysegrøn - hvor er det dog livsbekræftende !!
Men til forskel fra så mange andre steder i landet, så er det ikke anemonerne, der er på vej op - men derimod ramsløg: http://www.havenyt.dk/artikler/koekkenhaven/groensager/loeg_og_porrer/794.html
Og inden længe vil hele skovbunden være hvid som nyfalden sne, når ramsløgene blomstrer. De var ovenikøbet allerede så småt begyndt at udsende deres karakteristiske hvidløgsduft. Uhmmm . . . . så kan vi snart få Ramsløgs Pesto igen.
Her er opskriften, som jeg har lånt fra Samsø Højskole's kogebog:
Ramsløgs Pesto
Ingredienser:
1 dl friske ramsløg
½ dl pinjekerner
ca. 1 dl olie
50 g reven parmesanost
salt og peber
evt. lidt revet citronskal
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne blendes til massen er ensartet.
Smag til med salt og peber.
1 dl friske ramsløg
½ dl pinjekerner
ca. 1 dl olie
50 g reven parmesanost
salt og peber
evt. lidt revet citronskal
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne blendes til massen er ensartet.
Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar